М'ясні зрази з картоплею

0 Comments 19:39

Для початку беремо картопляну основу, ліпимо з неї довгастий шар (пиріжок) і в середину поміщаємо невелику м'ясну кульку, після чого "пиріжок" закриваємо. Найкраще робити все це мокрими рукамищоб ні тісто, ні м'ясна начинка не прилипали до рук.

Останній пункт особливо цікавий. У ньому і полягає один із головних секретів ідеальних зразів – картоплю потрібно варити в мундирі і тільки потім із неї робити пюре. До того ж, у картопляну масу не варто додавати молоко, а ось 2-3 ст. л муки не завадять – вона "склеїть" масу.

Спосіб приготування: На сковороду з температурою +150 ° С закладають напівфабрикати, не розморожуючи, і обсмажують із двох боків до золотистої скоринки.. Потім на повільному вогні доводять до готовності протягом 20-40 хвилин. Подають зі свіжою зеленню та соусами.

10 рецептів зраз, які точно припадуть до смаку

  • Картопляні зрази з овочами …
  • Картопляні зрази з капустою.
  • Картопляні зрази з сиром та шинкою.
  • Картопляні зрази з сиром та м'ясом.
  • Картопляні зрази з куркою та грибами.
  • Картопляні зрази з печінкою.
  • Картопляні зрази з морепродуктами

Перш ніж говорити про способи смаження, слід відповісти на запитання, яке цікавить чимало господарок: «Чи потрібно розморожувати зрази?». Однозначно ні! Під час розморожування вони можуть втратити форму і смажити їх на сковороді буде важче.

Related Post

Начинка з рисомНачинка з рисом

Калорії: 260.6 ккал. Білки: 6.6 гр. Жири: 14.1 гр. Вуглеводи: 26.7 гр. Приготувати рис для начинки пиріжків. Спочатку необхідно промити його у кілька разів у воді доти, доки вона не