М'ясо в підливці

0 Comments 19:39

Якщо ви купили не найвдаліший шматок м'яса, додайте в бульйон ложку оцту та варіть м'ясо на мінімальному вогні. Також можна додати кілька ложок лимонного соку. Кислота розм'якшить м'ясні волокна і м'ясо стане м'якшим. Також у бульйон можна додати чайну ложку соди.

Причин може бути кілька. Швидше за все ви недостатньо добре зачистили відсік від зайвих плівок і сухожилля, готували його в маленькому посуді за дуже високої температури. Можливо, ви перетримали м'ясо або, навпаки, готували його занадто мало.

Моркву натерти на тертці. Додати до обсмаженого м'яса. Трохи дати обсмажити цибулю та морквині, після цього додати борошно, 1-2 хвилини обсмажити. м'ясо з борошном і додати|добавляти| воду і запашний перець. Гасити під кришкою до готовності м'яса (Приблизно 30-35 хвилин).

Гуляш – це конкретна страва угорської кухні, тушковані в густому томатному соусі шматочки м'яса (найчастіше яловичини) з додаванням овочів (цибуля, морква, іноді картопля). Схожий на густий суп.

Правильно розрізайте м'ясо Ріжте впоперек – так вийде саме та м'яка яловичина: руйнуються волокна, які роблять його жорстким, і витікає зайвий сік. Цей спосіб підходить для стейку, шашлику, бефстроганова, гуляшу – форму таке м'ясо тримати не буде, зате готове блюдо вийде м'яким.

Related Post

Чи можна дивитися телевізор після смертіЧи можна дивитися телевізор після смерті

Тому у дні жалоби немає жодних заборон на перегляд ТБ та інші повсякденні заняття, але добре мирські справи не перешкоджали б молитві за померлого і добрих справ – наприклад, можна

М'ясо в духовці в пакеті для запіканняМ'ясо в духовці в пакеті для запікання

Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами.

Начинки для пиріжків смажених із дріжджового тістаНачинки для пиріжків смажених із дріжджового тіста

Для дріжджового тіста використовують біле борошно вищого ґатунку, яке містить багато клейковини. Борошно попередньо потрібно готувати до роботи – воно має ретельно просіюватися кілька разів, що збагатить його киснем і