Панна кота шоколадна рецепт

0 Comments 01:43

Класичний італійський десерт, що складається з вершків, желатину, цукру та ванілі з апельсиновим соусом.

Дайте масі трохи охолонути і прибирайте в холодильник. Для повного застигання желатину потрібно годин 5. Є два способи виймати панна коту із форми. Можна на кілька секунд опустити форму в окріп.

Відомий італійський десерт готується на основі вершків, але ви можете їх легко замінити молоком будь-якої жирності.

Користь та шкода У цьому десерті містяться тваринні жири, білок; такі речовини, як кальцій, магній, фосфор, а також вітаміни групи В, А, РР, С. Через велику кількість цукру десерт не вважається корисним. Однак якщо їм не зловживати, то страва стане чудовим доповненням до звичного меню.

Панна-котта готується на основі желатину, пудинг – крохмалю.. Важливий продукт приготування вишуканого італійського десерту – вершки жирністю від 20%, для пудингу підходить молоко будь-якої жирності. Під час приготування панна-котти господині варто звернути увагу на те, щоб желатин повністю і рівномірно розчинився.

Related Post

Молитва діво радуйся богородиціМолитва діво радуйся богородиці

У складних життєвих ситуаціях, а також коли відчуваєш гнів чи роздратування, тривогу, страх чи скорботу, треба посилено помолитися цією молитвою, і милість Пресвятої Богородиці захистить від усіх ворожих народжень. Богородице

Піца за 20 хвилин у духовціПіца за 20 хвилин у духовці

Для цього вибирається особливий температурний режим: спочатку слід відрегулювати температуру близько 180 градусів і готувати піцу протягом 40-50 хвилин, а в кінці слід підвищити температуру та пекти піцу до готовності.

М'ясо в гірчиці, запечене в духовці.М'ясо в гірчиці, запечене в духовці.

Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами.