Пиріг з волоських горіхів

0 Comments 19:56

Із зелених волоських горіхів готують варення, лікер, компот, вітамінні концентрати. На рослинній сировині наполягають алкогольні настоянки та бальзами.

Для правильного використання такого побутового приладу потрібно викладати горіхи на кожен рівень лише в один шар, виставляти температуру 25 градусів. У середньому на повне сушіння піде до 3 тижнів, оскільки він виконується в кілька підходів по 5-6 годин.

Основна причина, через яку варто смажити грецькі, фундук, мигдаль, кешью чи арахіс — приємніший смак. А ще після температурної обробки вони починають апетитно хрумтіти.

Відповідь проста – щоб не допустити розмноження на шкаралупі мікроорганізмів та грибка, які проникнуть у ядра та спровокують їх псування.

Регулярне вживання препаратів зеленого волоського горіха дає потужну підтримку імунітету, покращує роботу мозку та щитовидної залози, сприяє профілактиці паразитарних, інфекційних та онкологічних захворювань, очищує організм.

Related Post

Пиріг із тіста на кефіріПиріг із тіста на кефірі

Вуглекислий газ, який утворюється внаслідок життєдіяльності кефірних дріжджів, сприяє додатковому розпушенню тесту. Саме тому, крім неповторного смаку, у випічки на кефірі завжди надзвичайно пишний і ніжний м'якуш! Кефір – живий

Масло обліпихи приготувати в домашніх умовахМасло обліпихи приготувати в домашніх умовах

Укласти перемелені ягоди у скляний або керамічний посуд, залити нагрітою олією, перемішати і поставити в затемнене місце при звичайній кімнатній температурі на 2 дні. За цей час зверху утворюється щільний