Із зелених волоських горіхів готують варення, лікер, компот, вітамінні концентрати. На рослинній сировині наполягають алкогольні настоянки та бальзами.
Для правильного використання такого побутового приладу потрібно викладати горіхи на кожен рівень лише в один шар, виставляти температуру 25 градусів. У середньому на повне сушіння піде до 3 тижнів, оскільки він виконується в кілька підходів по 5-6 годин.
Основна причина, через яку варто смажити грецькі, фундук, мигдаль, кешью чи арахіс — приємніший смак. А ще після температурної обробки вони починають апетитно хрумтіти.
Відповідь проста – щоб не допустити розмноження на шкаралупі мікроорганізмів та грибка, які проникнуть у ядра та спровокують їх псування.
Регулярне вживання препаратів зеленого волоського горіха дає потужну підтримку імунітету, покращує роботу мозку та щитовидної залози, сприяє профілактиці паразитарних, інфекційних та онкологічних захворювань, очищує організм.