Склад: паприка, коріандр мелений, сушені овочі (цибуля, часник, морква), прянощі, хмелі-сунелі, петрушка, кріп, сіль.
Сіль та цукор додайте до смаку. Залийте фаршировані перці соусом. Не забувайте, що вони розморозяться і води побільшає. Тушіть перці на середньому вогні протягом 40-60 хвилин.
Наповнити кожен перець підготовленим фаршем, укласти в один-два ряди в каструлю, залити бульйоном, додати масло|мастило| і томатну пасту і гасити|тушкувати| під кришкою в духовці або на вогні 30-40 хвилин.
Який перець підійде для фарширування і як його підготувати
- Після того як зрізали верхівку і видалили насіння, перець потрібно попередньо бланшуватитобто опустити на пару хвилин в киплячу воду. …
- Гашити фарширований перець потрібно у посуді з високими стінками, щоб овочі не стирчали.
Щоб зробити фарш для котлет ніжним та соковитим, можна додати до нього трохи вершкового масла. Крім приємної консистенції, воно додасть м'ясу легкий присмак. Для цих цілей можна використовувати свиняче сало – його додають прямо в м'ясорубку при приготуванні фаршу.