Дуже тонкі млинці

0 Comments 19:01

налисники, білор. налiснiкi) – млинці з начинкою, блюдо, яке виготовляється з прісного рідкого яєчного тіста на гарячій сковороді, змащеній жиром. Млинці подають з різними закусками, сметаною і начиненими варенням, грибами, м'ясом, ягодами, домашнім сиром, родзинками, відвареними крупами, риб'ячою ікрою і т.д.

Тісто не повинно бути прісним, а консистенція має бути однорідної та гладкої.

Найчастіша причина сухих країв у млинців – занадто багато яєчного білка в тісті. Через яйця тісто при смаженні пересушується, і, відповідно, краї ламаються і кришаться. На вигляд піна від яєць здається легкою та повітряною, але млинці потім з такого легкого тіста виходять сухуватими.

Хитрість у тому, що окріп «заварює» борошно, таке тісто ще називають заварним. Завдяки цьому змінюються характеристики не лише самого тіста, а й готових борошняних виробів.

У Франції млинці називають «крепами»їх можуть готувати як основну страву з різними добавками.

Related Post

Плов по узбецькі покроковий рецепт зі свинини на плитіПлов по узбецькі покроковий рецепт зі свинини на плиті

. Зніміть казан з вогню і залиште плов під закритою кришкою нудитися ще 30-40 хвилин. Так страва стане ще смачнішою та ароматнішою. Солити плов на етапі створення Зірвака. Після обсмажування