Перлова каша в мультиварці на молоці

0 Comments 00:15

1:3 Перловку можна заливати окропом та холодною водою у співвідношенні 1:3Але варити на повільному вогні до готовності – це приблизно 30-45 хвилин. Ця крупа не повинна бути м'якою, а пружною – тоді ідеально приготувалася. Поєднуємо з різними спеціями.

50 хвилин Поставити велику каструлю з водою та перловкою на сильний вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього, прикрити каструлю кришкою, підсолити і варити перловку 40-50 хвилин. Час може збільшитись до години, якщо ви не замочували крупу.

Пропорція води та перловки складає 1:5, це означає, що на одну склянку перловки потрібно закип'ятити п'ять склянок води. Підсолити воду і опустити крупу, перемішати та переконатися, що вода повторно закипіла. Зменшити вогонь до помірного і варити перловку під закритою кришкою протягом 50 хвилин.

У каші є все, що потрібно для організму, що росте. Кальцій, магній, фосфор, йод, вітамін D, присутні у крупі, прискорюють розумовий та фізичний розвиток дитини, зміцнюють імунітет, захищають від частих застуд.

Скільки води взяти Якщо ви варите перловку в каструлі чи мультиварці, то на 1 склянку крупи знадобиться 3 склянки води. Для приготування в мікрохвильовій печі на 1 склянку зерен потрібно взяти 1,5-2 склянки рідини. Посолити перловку можна на початку або в середині приготування.

Related Post

М'ясний рулет із фаршу в духовці рецептМ'ясний рулет із фаршу в духовці рецепт

Щоб у м'яса вийшла смачна рум'яна скоринка, перед запіканням його потрібно змастити сумішшю дижонської гірчиці та меду, посипати пармезаном та зернами гірчиці. В результаті ваших старань на столі з'явиться елегантна