Пересолила відбивні, що робити

0 Comments 19:33

Як прибрати зайву сіль із супу

  1. Опустіть у каструлю рис у пакетику для варіння. Рис – прекрасний абсорбент і швидко вбере в себе зайву сіль. …
  2. Покладіть у суп 2-3 цілих очищених картоплини на 10-15 хвилин. Овочі відтягнуть на себе сіль.
  3. Ще варіант – цукор-рафінад.

У пересолений соус та підливу можна додати трохи чистої води. Робити це потрібно поступово – по 2-4 столові ложки. Страву треба буде довести до кипіння і скуштувати на смак. Якщо солі, як і раніше, багато, тоді можна ще додати трохи води і знову прокип'ятити.

Що робити, якщо ви пересолили їжу

  1. Додати сиру картопля У процесі готування він вбере в себе солону рідину. …
  2. Додати більше зелені, а потім прибрати її з страви Петрушка та інша зелень з листям добре вбирає сіль.
  3. Додати трохи кислоти.
  4. Додати солодощі

Лимонний сік для нейтралізації солі Відкоригуйте смак додаванням ще більшої кількості, якщо потрібно. Але не додавайте занадто багато відразу, щоб не зробити пересолене картопляне пюре ще й кислим. Лимонний сік також покращує смак картопляного пюре.

До смажених заготовок можна додати спеції, борошно, воду, томатну пасту та згасити. Стейк врятує шматочок вершкового масла|мастила|. На гарячому м'ясі воно розтане і вбере в себе надлишки солі.. Шашлик можна замочити на кілька хвилин у пиві, а потім подати з прісними коржами та свіжими овочами.

Related Post

Печінка приготувати смачно яловичиною на сковороді з цибулеюПечінка приготувати смачно яловичиною на сковороді з цибулею

Головне – не пересмажувати печінку. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (чи трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в

Чи корисна бринзаЧи корисна бринза

У свіжому вигляді бринза полегшать процеси травлення, і пригнічує розвиток гнильних бактерій у кишечнику. Овеча бринза дуже корисна для здоров'я шкіри та організму в цілому. Регулярне вживання бринзи допоможе зберегти