Чи можна зробити сирники на пару

0 Comments 19:30

Смажте сирники на добре розігрітій сковороді з достатньою кількістю рослинної або вершкового масла.. Це допоможе запобігти прилипанню сирників до сковороди та зменшить ймовірність пригорання. Можливо, сковорода сильно розпечена. Зменшіть температуру до середньої, так що сирники добре пропікуться і не пригорять.

Причин, чому сирники не виходять, може бути маса. Іноді вони погано ліпляться, інколи ж розтікаються по сковороді, а ще відшаровуються від скоринки, ламаються при перевертанні, не пропікаються або виходять занадто важкими.

«І сир, і сирники містять багато білка та кальцію, що корисно для кісток та м'язів. Однак сирники можуть містити більше жирів і вуглеводів, оскільки при їх приготуванні використовуються й інші продукти — борошно, яйця, цукор та олія — розповіла лікар-дієтолог, нутриціолог Ольга Деккер.

При жарінні сирники можуть розвалюватися з багатьох причин: невідповідний сир, недостатня кількість яєць або борошна.

Вологий сир Якість сиру у приготуванні сирників має велике значення. Жирність сиру має бути не більше 9%. І хоч би яким сухим він здавався на вигляд, сир треба віджати руками, а потім ліпити сирники. Вологий сир не засмажиться і залишиться сирим.

Related Post

Піца з готового тіста в духовці з ковбасою та сиром та помідорамиПіца з готового тіста в духовці з ковбасою та сиром та помідорами

Зверху викладається начинка. Перший шар – кетчуп або томатний соус. Потім по черзі сир, м'ясо, овочі. Зверху – сир, твердий, із пліснявою або моцареллою. Використовуйте альтернативні варіанти. Томатний соус на

Неаполітанська піца рецепт тестуНеаполітанська піца рецепт тесту

Воно готується з високоякісного борошна, води, дріжджів та солі. Головна відмінність полягає в способі замішування тіста – воно має бути м'яким, еластичним та легким. Тісто для неаполітанської піци не піддається